bus auto fiets
Menu

Vrij wonen

In Velddriel is het heerlijk vrij wonen. Iedere dag genieten van een prachtig Hollands uitzicht met uitgestrekte velden, slingerende beekjes en indrukwekkende watertaferelen. Hier heb je het gevoel dat je echt vrij woont. 

Eiland tussen de rivieren

De Bommerlerwaard wordt in de volksmond ook wel het eiland tussen de rivieren genoemd. Het gebied wordt namelijk compleet omringd door de Maas en de Waal. De invloed van het water is overal terug te vinden. Kronkelende dijken, uiterwaarden en heerlijke strandjes. Een prachtig stuk natuurgebied waar je straks middenin kunt wonen. Middenin een prachtig en rustig landschap wonen en ook alle voorzieningen dichtbij: dat is heerlijk vrij wonen zonder in te leveren op gemak!

USP vrij wonen - nieuwbouwproject - 1500 x 850 - Velddriel - Het Voorste Veld.jpg

Het vakantiegevoel dichtbij huis

Het water dat de Bommelerwaard omringt geeft de streek een karakteristieke en typisch Hollandse uitstraling. Fanatieke watersporters maken in de zomer dankbaar gebruik van al het aanwezige water. In de jachthaven van buurdorp Kerkdriel is het zomers dan ook een drukke bedoening. Je krijgt hier gelijk het vakantiegevoel te pakken. Lekker op een terrasje zitten, relaxen op een van de vele strandjes en daarna uitgebreid met vrienden en familie in eigen tuin barbecueën. Hoe heerlijk is dat? Even weg in eigen land, maar dan om de hoek.