bus auto fiets
Menu

Vrij dichtbij

Velddriel heeft een centrale ligging en dat betekent dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Zo sta je al binnen 15 minuten in het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch en ligt buurdorp Kerkdriel om de hoek.

USP vrij dichtbij - nieuwbouwproject - 1500 x 850 - Velddriel - Het Voorste Veld (2).jpg

Kerkdriel

Kerkdriel is één van de drie ‘Drielen’ en valt net als Velddriel en Hoenzadriel onder de gemeente Maasdriel. Het dorp telt ongeveer 7.400 inwoners en heeft een gezellig dorpscentrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Ook vind je er een uitgebreid aanbod aan sportverenigingen, zoals een voetbalclub, zwemvereniging, basketbalclub, tennisvereniging en golfclub. Langs de Maas ligt het bijzondere recreatiegebied de Zandmeren. Hier is het in de zomer goed vertoeven op een van de recreatiestrandjes of terrasjes bij de jachthaven.

’s-Hertogenbosch

Deze veelzijdige stad heeft ontzettend veel te bieden én is ook nog eens heel dichtbij! Ontdek de pittoreske binnenstad en laat je overweldigen door de vele knusse en Bourgondische cafés en restaurants. Of neem eens een kijkje in het Museumkwartier of vaar over de unieke Binnendieze. Liever een dagje shoppen? Ook dan zit je goed in ’s-Hertogenbosch. Loop bijvoorbeeld door de bekende Vughterstraat of duik eens een zijstraatje in voor verrassende boetiekjes en hotspots!