bus auto fiets
Menu

Uitleg inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de woningen van Het Voorste Veld II? Vanaf nu kun jij je inschrijven voor de nieuwe woningen van Het Voorste Veld. Op deze pagina kun je lezen waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. Wacht niet te lang, want de inschrijving sluit op 27 april om 23.59 uur!

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kunt deze het beste vooraf al bepalen via het woningaanbod. Je kunt tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook écht voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens kun je jouw NAW-gegevens invullen en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt. Deze gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken indien je uiteindelijk tot koop van de woning over gaat. 

Uiteraard moet het ook financieel haalbaar zijn om de woning te kopen. Daarom vragen wij je als laatste enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is.

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je nu in

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent, kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik hierboven op de "Schrijf je nu in" knop
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker"
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, dan kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail
    • Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid je ongewenst/spam-folder
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier

De toewijzing

Op basis van de inschrijvingen gaan wij de woningen toewijzen. Na sluiting van de inschrijving ontvang je uiterlijk 1 mei bericht of je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

VRIJE KAVELS

VRIJE KAVELS

Wil je graag nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw droomwoning? Dan is dit je kans! Er komen vrije kavels in Het Voorste Veld

Meer informatie