bus auto fiets
Menu

Zie jij jezelf al wonen op deze prachtige locatie?

Geef je interesse door!

In het zuiden van het projectgebied Het Voorste Veld zijn 6 vrije kavels in verkoop. Momenteel staan 4 van de kavels onder optie en zijn er nog 2 beschikbaar (zie hieronder). Deze ruime kavels bieden je de mogelijkheid om op eigen wijze jouw droomwoning te realiseren. Ben jij op zoek, maar heb je de woning van je dromen nog niet gevonden? Dan is dit iets voor jou!

Met een ruime tuin en een prachtige omgeving is het puur genieten op deze fantastische plek. Dus: wil je graag nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw droomwoning? Laat het ons weten via onderstaande knop! Je kunt dan aangeven of je vrijblijvend een oriënterend gesprek met de makelaar wilt om de mogelijkheden door te spreken. 

Interesse in een vrije kavel?

Laat het ons weten!

De ligging van

de vrije kavels

Hiernaast zie je de voorlopige verkaveling van dichtbij, met 6 riante kavels waarop jij je droomwoning kunt realiseren. De VON-prijs bedraagt € 445,- per m2. Momenteel zijn kavel 52 (392 m2) en kavel 53 (389 m2) onder optie. 

Hieronder zie je de ligging van de vrije kavels in de wijk en laten we enkele impressies zien van de prachtige woning die je hier kunt realiseren!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

VRIJE KAVELS

VRIJE KAVELS

Wil je graag nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw droomwoning? Dan is dit je kans! Er komen vrije kavels in Het Voorste Veld

Meer informatie