bus auto fiets
Menu

Nieuwbouw Het Voorste Veld II

Met ruimte voor 120 nieuwe woningen krijgt Velddriel er een compleet nieuwe woonwijk bij. De woonwijk is ruim van opzet en ligt in een prachtige omgeving. Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over een landschap van landbouwvelden en zie je in de hele wijk volop groen. De woningtypes die gerealiseerd gaan worden, variëren van rijwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen en een vrije kavel. Uiteraard sluit de stijl van de 20 woningen van Het Voorste Veld II aan op de woningen van fase 1, waarbij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel niet uit het oog verloren wordt.

De inschrijfperiode van de tweede fase is afgelopen, maar geen zorgen! Je kunt je inschrijven om op de reservelijst te komen, mocht er dan iemand uitvallen op jouw bouwnummer, dan wordt de eerstvolgende op de reservelijst gebeld.  Je kunt je inschrijven via jouw persoonlijke accountomgeving. Via de woningaanbodpagina kun je de woningen bekijken. 

Bekijk hieronder de nieuwe interieurimpressies!

Planning Het Voorste Veld II

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor een woning, dit doe je via jouw persoonlijke accountomgeving. 

Hiernaast kan je de verwachte planning van dit project bekijken. Mocht er eerder informatie beschikbaar zijn, dan zullen we die natuurlijk direct met je delen. 

Verwachte planning

  • Maart: woninginformatie online

    Maart: woninginformatie online

  • 15 april: start verkoop

    15 april: start verkoop

  • Vierde kwartaal 2020: verwachte start bouw

    Vierde kwartaal 2020: verwachte start bouw

Wil je het plan echt beleven?

Bekijk de virtuele tour
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Wonen in Het Voorste Veld II?

Wonen in Het Voorste Veld II?

Er zijn nog een paar woningen beschikbaar waar jij je voor kunt inschrijven! Interesse in een van de woningen die onder optie staan? Je kunt je inschrijven om op de reservelijst te komen.

Bekijk het woningaanbod