bus auto fiets
Menu

Nieuwbouw Het Voorste Veld II

Met ruimte voor 120 nieuwe woningen krijgt Velddriel er een compleet nieuwe woonwijk bij. De woonwijk is ruim van opzet en ligt in een prachtige omgeving. Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over een landschap van landbouwvelden en zie je in de hele wijk groen. De woningtypes die gerealiseerd gaan worden, variëren van rijwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen en vrije kavels. Uiteraard sluit de stijl van de woningen aan op de woningen van fase 1, waarbij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel niet uit het oog verloren wordt.

Ben jij op zoek naar een grote hoekwoning met optie tot garage en een grote kavel, of juist naar een tussenwoning met wat minder grond? Of wellicht ben jij op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning met een dwarskap en garage? Door de grote diversiteit is de kans groot dat er iets voor jou tussen zit. In de komende periode zal er op deze website steeds meer informatie verschijnen over de woningen van fase 2. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf je in!

In aanmerking komen voor een woning

Het is nu nog niet mogelijk om je al in te schrijven voor een woning, maar je kan je al wel aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Je ontvangt dan altijd als eerst de laatste ontwikkelingen en impressies. 

De verwachting is dat de verkoop van de woningen aan het eind van het eerste kwartaal 2020 zal starten. Houd er rekening mee dat dit slechts een verwachting is. Wil je weten wat er tot die tijd achter de schermen gebeurt? Lees dan de stappen in het ontwikkelproces. Hierin wordt uitgelegd wat er allemaal achter de schermen gebeurt, voordat een project in verkoop kan gaan. 

Hiernaast kan je de verwachte planning van dit project bekijken.  Mocht er eerder informatie beschikbaar zijn, dan zullen we die natuurlijk direct met je delen. 

Verwachte planning

 • December 2019: Eerste schetsen online

  December 2019: Eerste schetsen online

 • Eind eerste kwartaal 2020: Start verkoop

  Eind eerste kwartaal 2020: Start verkoop

 • Vierde kwartaal 2020: Start bouw

  Vierde kwartaal 2020: Start bouw

 • Vierde kwartaal 2021: Oplevering

  Vierde kwartaal 2021: Oplevering

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte