bus auto fiets
Menu

Nieuwbouw Het Voorste Veld II

Met ruimte voor 120 nieuwe woningen krijgt Velddriel er een compleet nieuwe woonwijk bij. De woonwijk is ruim van opzet en ligt in een prachtige omgeving. Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over een landschap van landbouwvelden en zie je in de hele wijk volop groen. De woningtypes die gerealiseerd gaan worden, variëren van rijwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen en een vrije kavel. Uiteraard sluit de stijl van de 20 woningen van Het Voorste Veld II aan op de woningen van fase 1, waarbij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel niet uit het oog verloren wordt.

De komende periode zal er op deze website steeds meer informatie verschijnen over Het Voorste Veld II. Hieronder zie je de eerste woningschetsen, de voorlopige planning en eerste woninginformatie.

Planning Het Voorste Veld II

Het is nu nog niet mogelijk om je al in te schrijven voor een woning, maar je kan je wel aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Je ontvangt dan altijd als eerste de laatste ontwikkelingen en impressies. Meld je aan via de button hieronder!

De verwachting is dat de verkoop van de woningen in april/mei zal starten. Wil je weten wat er tot die tijd achter de schermen gebeurt? Lees dan de stappen in het ontwikkelproces. Hierin wordt uitgelegd wat er allemaal achter de schermen gebeurt, voordat een project in verkoop kan gaan. 

Hiernaast kan je de verwachte planning van dit project bekijken. Mocht er eerder informatie beschikbaar zijn, dan zullen we die natuurlijk direct met je delen. 

Verwachte planning

 • Eind januari 2020: vogelvlucht impressie

  Eind januari 2020: vogelvlucht impressie

 • Maart 2020: woninginformatie online

  Maart 2020: woninginformatie online

 • April/mei 2020: start verkoop

  April/mei 2020: start verkoop

 • Vierde kwartaal 2020: verwachte start bouw

  Vierde kwartaal 2020: verwachte start bouw

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

Woningtypes Het Voorste Veld II

Ben jij op zoek naar een grote hoekwoning met optie tot garage en een grote kavel, of juist naar een tussenwoning met wat minder grond? Of wellicht ben jij op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning met een dwarskap en garage? Door de grote diversiteit is de kans groot dat er iets voor jou tussen zit. Hieronder zie je de eerste informatie per woningtype.

Tussenwoningen

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Ca. 120 m2
Aantal 6

Hoekwoningen

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Ca. 128 m2
Aantal 10

Twee-onder-een-kapwoningen

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Ca. 150-157 m2
Aantal 4

Vrije kavel

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 1

Meer over de locatie van

Het Voorste Veld II
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte