bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Het Voorste Veld

Het Voorste Veld is een veelzijdig nieuwbouwproject in een prachtige omgeving. Landelijk wonen in alle rust, ruimte en vrijheid. 

Over het project

Velddriel krijgt er met de komst van nieuwbouwproject Het Voorste Veld een prachtige nieuwe woonwijk bij. Het project biedt ruimte voor realisatie van 120 nieuwbouwwoningen. Het type woning varieert van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen. De stijl van de woningen sluit aan bij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel. De eerste fase van Het Voorste Veld is inmiddels geheel opgeleverd en de meeste woningen zijn dan ook al bewoond. Ook het straatwerk is in deze eerste fase gereed. Je kunt dus rustig de sfeer komen proeven in deze mooie, nieuwe wijk.  

Nu Het Voorste Veld I volledig is afgerond, is het tijd voor de volgende fase: Het Voorste Veld II. Het Voorste Veld II bestaat uit 20 woningen, voornamelijk rij- en hoekwoningen met en zonder mogelijkheid tot een garage. De stijl van deze woningen sluit aan bij het dorpse en landelijke karakter van de eerste fase. De inschrijfperiode liep tot 27 april. Vanaf nu kun jij je inschrijven om op de reservelijst te komen.  Bekijk hier het woningaanbod! 

Locatie
Het Voorste Veld bevindt zich in het zuidoosten van Velddriel, ten zuiden van de Voorstraat en ten noorden van de Laarstraat. Velddriel mag dan een klein dorp zijn, maar het heeft meerdere belangrijke voorzieningen. Zo heeft het dorp haar eigen basisschool: de Deken Wehmeijerschool. En ook een kinderdagverblijf is gewoon in Velddriel te vinden. Op ongeveer vijf minuten rijden ligt het gezellige dorpscentrum van Kerkdriel. Je vindt hier diverse winkels voor al je dagelijkse boodschappen.  Daarnaast is ook het openbaar vervoer prima geregeld en ben je al in 15 minuten in 's-Hertogenbosch. Wil je alvast een goede indruk krijgen van deze nieuwe wijk? Breng dan eens een bezoekje aan Het Voorste Veld I. 

Inschrijven voor een woning?

Bekijk hier het woningaanbod!

Het Voorste Veld II

Zie jij jezelf wel wonen in deze prachtige nieuwe wijk? Dan is Het Voorste Veld II jouw kans! 

Achter de schermen is de voorbereiding in volle gang en we verwachten de website dan ook snel van nieuwe informatie te kunnen voorzien. Voor nu staan al wel de definitieve woningimpressies online! Deze zijn hieronder te vinden.  Wil je direct een mail ontvangen wanneer er nieuws bekend is over dit prachtige project? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Meer lezen over Het Voorste Veld II? Klik dan onderaan op deze pagina verder!

Impressies Het Voorste Veld I

De nieuwe woningen van Het Voorste Veld II sluiten aan op de uitstraling van de eerste fase van dit project. Onderstaande afbeeldingen geven je een indruk van de eerste fase. Je kunt ze natuurlijk ook in het echt gaan bekijken: de woningen zijn immers al opgeleverd!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Wonen in Het Voorste Veld II?

Wonen in Het Voorste Veld II?

Er zijn nog een paar woningen beschikbaar waar jij je voor kunt inschrijven! Interesse in een van de woningen die onder optie staan? Je kunt je inschrijven om op de reservelijst te komen.

Bekijk het woningaanbod