bus auto fiets
Menu

Over Het Voorste Veld

Het Voorste Veld is een veelzijdig nieuwbouwproject in een prachtige en landelijke omgeving. Landelijk wonen in alle rust en vrijheid!

Schrijf je nu in voor de reservelijst!

Heerlijk wonen in Het Voorste Veld III

Na de succesvolle eerste 2 fases van Het Voorste Veld is nu Het Voorste Veld III in verkoop. Met deze derde fase worden er 28 koopwoningen en 12 huurwoningen gerealiseerd. Hieronder zetten we het aanbod van Het Voorste Veld III voor je op een rij:

De 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 van de levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de groenstrook die centraal door de wijk loopt. De architectuur van deze woningen zal aansluiten op die van fase 1 en 2. De overige woningen krijgen een ‘klassiek dorps’ karakter.

De impressies van Het Voorste Veld III zie je hieronder!

Gunstige ligging: ruimte, natuur én de stad dichtbij!

Het Voorste Veld III komt gunstig te liggen aan de rand van de wijk en krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Dit zie je onder meer terug in de groendaken op de bergingen en garages, de groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen. Zo wordt dit een heerlijk plek om te wonen voor mens én dier!

Woon je in Het Voorste Veld III, dan vind je de dagelijkse voorzieningen dichtbij: van horeca en winkels voor de dagelijkse boodschappen tot een basisschool en een kinderdagverblijf. In het nabijgelegen Kerkdriel vind je een fraai zandstrand met diverse restaurants bij de zandmeren en kun je voor een portie bewegen naar sportcentrum de Kreek, met een binnenzwembad. Binnen 10 minuten ben je in de stad Zaltbommel, waar ook een treinstation te vinden is. Ook de stadse gemakken van Den Bosch liggen op slechts een kwartier rijden afstand.

Het Voorste Veld III

  • Gunstig gelegen

    Gunstig gelegen

  • Groen, natuurinclusief karakter

    Groen, natuurinclusief karakter

  • Voorzieningen dichtbij

    Voorzieningen dichtbij

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe