bus auto fiets
Menu

Over Het Voorste Veld

Het Voorste Veld is een veelzijdig nieuwbouwproject in een prachtige en landelijke omgeving. Landelijk wonen in alle rust en vrijheid!

Schrijf je nu in voor de laatste fase van Het Voorste Veld!

Heerlijk wonen in Het Voorste Veld IV

Na de succesvolle eerste 3 fases van Het Voorste Veld is nu Het Voorste Veld IV in verkoop. Met deze laatste fase worden er 24 koopwoningen gerealiseerd. Hieronder zetten we het aanbod van Het Voorste Veld IV voor je op een rij:

De impressies van Het Voorste Veld Iv zie je hieronder!

Gunstige ligging: ruimte, natuur én de stad dichtbij!

Het Voorste Veld Iv komt gunstig te liggen aan de rand van de wijk en krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Dit zie je onder meer terug in de groendaken op de bergingen en garages, de groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen. Zo wordt dit een heerlijk plek om te wonen voor mens én dier!

Woon je in Het Voorste Veld IV, dan vind je de dagelijkse voorzieningen dichtbij: van horeca en winkels voor de dagelijkse boodschappen tot een basisschool en een kinderdagverblijf. In het nabijgelegen Kerkdriel vind je een fraai zandstrand met diverse restaurants bij de zandmeren en kun je voor een portie bewegen naar sportcentrum de Kreek, met een binnenzwembad. Binnen 10 minuten ben je in de stad Zaltbommel, waar ook een treinstation te vinden is. Ook de stadse gemakken van Den Bosch liggen op slechts een kwartier rijden afstand.

Het Voorste Veld III

  • Gunstig gelegen

    Gunstig gelegen

  • Groen, natuurinclusief karakter

    Groen, natuurinclusief karakter

  • Voorzieningen dichtbij

    Voorzieningen dichtbij

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!