bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Het Voorste Veld

Het Voorste Veld is een veelzijdig nieuwbouwproject in een prachtige omgeving. Landelijk wonen in alle rust, ruimte en vrijheid. 

Over het project

Velddriel krijgt er met de komst van nieuwbouwproject Het Voorste Veld een prachtige nieuwe woonwijk bij. Het project biedt ruimte voor realisatie van 120 nieuwbouwwoningen. Het type woning varieert van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen. De stijl van de woningen sluit aan bij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel. De eerste fase van Het Voorste Veld is inmiddels geheel opgeleverd en de meeste woningen zijn dan ook al bewoond. Ook het straatwerk is in deze eerste fase gereed. Je kunt dus rustig de sfeer komen proeven in deze mooie, nieuwe wijk.  

Alle woningen van Het Voorste Veld I en II zijn inmiddels verkocht. Daarom is het nu tijd voor Het Voorste Veld III. In deze derde fase komen er 28 koopwoningen, waarvan 16 rij- en hoekwoningen, 6 reguliere twee-onder-een-kapwoningen en 6 levensloopbestendige (bungalow) twee-onder-een-kapwoningen. Van de 16 rij- en hoekwoningen worden er 6 gerealiseerd in de betaalbare categorie, met een VON-prijs van maximaal €250.000,-. De levensloopbestendige woningen hebben één bouwlaag met een kap en zijn met een slaapkamer en badkamer op de begane grond zeer geschikt voor onder andere senioren. 

De 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 van de levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de groenstrook die centraal door de wijk loopt. De architectuur van deze woningen zal aansluiten op die van fase 1 en 2. De overige woningen krijgen een ‘klassiek dorps’ karakter.

Locatie
Het Voorste Veld bevindt zich in het zuidoosten van Velddriel, ten zuiden van de Voorstraat en ten noorden van de Laarstraat. Velddriel mag dan een klein dorp zijn, maar het heeft meerdere belangrijke voorzieningen. Zo heeft het dorp haar eigen basisschool: de Deken Wehmeijerschool. En ook een kinderdagverblijf is gewoon in Velddriel te vinden. Op ongeveer vijf minuten rijden ligt het gezellige dorpscentrum van Kerkdriel. Je vindt hier diverse winkels voor al je dagelijkse boodschappen.  Daarnaast is ook het openbaar vervoer prima geregeld en ben je al in 15 minuten in 's-Hertogenbosch. Wil je alvast een goede indruk krijgen van deze nieuwe wijk? Breng dan eens een bezoekje aan Het Voorste Veld I. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Impressies Het Voorste Veld I en II

De nieuwe woningen van Het Voorste Veld III sluiten aan op de uitstraling van de eerste en tweede fase van dit project. Onderstaande afbeeldingen geven je een indruk van deze eerdere fasen. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

VRIJE KAVELS

VRIJE KAVELS

Wil je graag nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw droomwoning? Dan is dit je kans! Er komen vrije kavels in Het Voorste Veld

Meer informatie