bus auto fiets
Menu

Over Het Voorste Veld fase 3

Op deze pagina lees je meer over nieuwbouwproject Het Voorste Veld fase 3, waar jij straks misschien wel heerlijk woont!

Het Voorste Veld fase 3

Met de komst van Het Voorste Veld III wordt er een voorzichtige start gemaakt aan de afronding van het mooie nieuwbouwproject Het Voorste Veld in Velddriel. Inmiddels zijn er al 50 woningen gerealiseerd en in deze derde fase komen er nog eens 40 bij. Met deze fase realiseren we een combinatie van verschillende woningtypes en architectuurstijlen, met een goede mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen zijn nieuw in Het Voorste Veld; speciaal voor mensen die nu of in de toekomst gebruik willen maken van een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

De planning

De beoogde planning is dat we omstreeks mei / juni 2022 in verkoop kunnen met de woningen van Het Voorste Veld III. Uiteraard wordt deze planning steeds concreter zodra we dichter bij de start verkoop komen. Wil je dit nieuws direct ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bekijk hier de woningimpressies!

Voor ieder wat wils

Het gevarieerde woningaanbod van Het Voorste Veld

Het Voorste Veld III bestaat uit 40 woningen met een aansprekende en gevarieerde uitstraling. Er komen 12 huurwoningen en 28 koopwoningen. Bij de koopwoningen wordt er voor 6 woningen KoopStart ingezet. 

Tussenwoning - KoopStart | BNR 02-03-19
Tussenwoning | BNR 16
Hoekwoning - KoopStart | BNR 04-05-10
Hoekwoning |
BNR 01-25-32
Hoekwoning XL | BNR 15-17-18-20-21-24
Twee-onder-een-kapwoningen | BNR 35 t/m 40
Levensloopbestendige (semi)bungalow | BNR 11 t/m 14-33-34

Een plan voor mens en dier!

Natuurinclusief karakter

Het Voorste Veld III komt gunstig te liggen aan de rand van de wijk en krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Dit zie je onder meer terug in de groendaken op de bergingen en garages, de groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen. Zo wordt dit een heerlijke plek om te wonen voor mens én dier!