bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorinschrijving gestart, geef je voorkeur door!

6 april 2023

De voorinschrijving van Het Voorste Veld IV is gestart! Je kunt vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven. Dit geeft je straks voorrang bij de woningtoewijzing. Je kunt jouw voorkeuren doorgeven tot aan de start verkoop: donderdag 20 april om 12.00 uur.

Voorinschrijving: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Per woningtype staat de prijsbandbreedte* op de aanbodpagina. Klik je op een woningtype, dan krijg je meer informatie en kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren. Je kunt maximaal 10 bouwnummers selecteren, maar we adviseren je om alleen de woningen te kiezen waar je serieuze interesse in hebt.

Bij de start van de verkoop staan de bouwnummers die je hebt doorgegeven tijdens de voorinschrijving al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je kunt de voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

* De 9 tussen- en hoekwoningen die met KoopStart worden aangeboden, hebben een VON-prijs van € 250.000,-. Meer informatie over KoopStart bij Het Voorste Veld IV vind je hier.

Start verkoop 20 april
Donderdag 20 april om 12.00 start de verkoop van Het Voorste Veld IV. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online en kun jij je in je accountomgeving inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur!

Duurzaam en klaar voor de toekomst
Kies je voor Het Voorste Veld IV, dan kies je voor een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Standaard worden de woningen voorzien van 6 tot 8 zonnepanelen (de KoopStart-woningen hebben 2 panelen). De woningen voldoen dan ook aan de BENG (Bijna Energie- Neutraal Gebouw)-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota!

Geef je voorkeuren door via de aanbodpagina