bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voordelen van nieuwbouw

9 juli 2020

De verkoop van Het Voorste Veld II loopt gestaag door. Er is nog maar één tussenwoning beschikbaar.

De gelukkige kopers hierboven tekenden onlangs de overeenkomst bij de makelaar: van harte gefeliciteerd!

Zoals gezegd: er is nog één tussenwoning beschikbaar momenteel. Een nieuwbouwwoning van Het Voorste Veld II biedt je volop voordelen ten opzichte van een bestaande woning. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet:

Kostenvoordeel

Minder bijkomende kosten. Bij een nieuwbouwwoning betaal je geen overdrachtskosten, makelaarskosten, taxatiekosten en kosten voor de transportakte.

Lage onderhoudskosten. Omdat alles gloednieuw is, heb je – zeker in de eerste jaren – veel lagere onderhoudskosten.

Comfort en keuzevrijheid

Goed geïsoleerd. De woningen zijn optimaal geïsoleerd tegen kou, warmte en geluid. Dat geeft een comfortabel gevoel en voorkomt geluidsoverlast van de hakken van de buurvrouw op het parket of van ravottende buurkinderen.

Prettig binnenklimaat. Omdat de woningen van Het Voorste Veld II gebouwd zijn met de modernste technieken voor ventilatie en klimaatregulatie, ben je verzekerd van een aangenaam leefklimaat.

Veel keuzevrijheid. Je kunt volop naar eigen smaak kiezen en inrichten: van het interieur tot bijvoorbeeld een dakkapel en de inrichting van je droomtuin!

Klaar voor de toekomst

Duurzaamheid. De woningen van Het Voorste Veld II hebben door de goede isolatie minimaal energielabel A en worden duurzaam verwarmd. Hierdoor is de CO2-uitstoot laag.

Waardevast. Een nieuwbouwwoning is een goede investering, waarbij op lange termijn de waarde vaak toeneemt.

Een frisse start. Een nieuwbouwwoning in Het Voorste Veld II betekent samen met je nieuwe buren een frisse start maken in een nieuwe wijk. Je maakt zo makkelijk contact met elkaar en het schept direct een band!

Bekijk de laatste woning