bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Virtuele tour | Start verkoop eind april

23 maart 2023

De voorbereidingen voor de start verkoop van Het Voorste Veld IV zijn in volle gang. In dit bericht lees je er meer over. En via de virtuele tour kunnen we je alvast een indruk geven van Het Voorste Veld IV!

Neem de virtuele tour
Via de virtuele tour kun je alvast rondlopen in Het Voorste Veld IV. Door op de witte markers te klikken kun je de wijk vanuit verschillende perspectieven bewonderen. Zie jij jezelf al wonen in deze ruim opgezette buurt, waar de groenstroken en mooie woninggevels zorgen voor een aansprekend straatbeeld?

Het Voorste Veld IV vanuit vogelvluchtperspectief

De planning: voorjaar in verkoop, voorinschrijving start snel
Naar verwachting start de verkoop van Het Voorste Veld IV in het begin van het voorjaar, eind april. Deze fase bestaat uit tussen- en hoekwoningen, met daarnaast enkele twee-onder-een-kapwoningen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Binnenkort heb je al de mogelijkheid om tijdens de voorinschrijving jouw woningvoorkeuren door te geven. Je kunt dan op basis van de prijsbandbreedtes jouw favoriete bouwnummer(s) alvast doorgeven. Goed om te weten: voorinschrijven geeft je straks voorrang bij de woningtoewijzing. Binnenkort ontvang je via de nieuwsbrief meer informatie over de voorinschrijving en kunnen we de nieuwe woningimpressies met je delen.