bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start volgende week donderdag!

13 april 2023

Sinds vorige week donderdag de voorinschrijving van Het Voorste Veld IV is gestart, hebben al veel geïnteresseerden hun woningvoorkeuren doorgegeven: mooi om te zien dat het aanbod goed aansluit op de vraag!

Voorinschrijving: geef je voorkeuren door
Heb jij je voorkeuren nog niet doorgegeven via de kavelkaart? Dit kan nog tot aan de start verkoop, volgende week donderdag 20 april om 12.00 uur. Doe je dit, dan heb je een streepje voor bij de woningtoewijzing straks.

Op deze pagina lees je meer over de financiële check, waarmee je weet wat jouw mogelijkheden zijn. Net als het doorgeven van je voorkeuren, vergroot het toevoegen van een financiële check na de start verkoop jouw kansen bij de toewijzing van de woningen.

Start verkoop volgende week donderdag!
Vanaf volgende week donderdag om 12.00 uur staat alle verkoopinformatie online en kun je deze rustig doornemen: van de verkoopbrochure, meer-/minderwerklijsten, keuken- en sanitairbrochure tot de technische verkoopstukken en de VON-prijzen per woning. Via de accountomgeving kun je je dan definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Veel inbegrepen
Alle woningen van Het Voorste Veld IV worden opgeleverd met een complete badkamer en toiletruimte. Bij de start verkoop staat per woningtype in de sanitairbrochure aangegeven welke badkamer erin zit.

De keuken kun je naar eigen wens vormgeven. Bij de tussen- en hoekwoningen (afgezien van de KoopStart-woningen) ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.000,-, en bij de twee-onder-een-kapwoningen een cheque van € 3.500,-. Deze kun je verzilveren bij Woonbelevingscentrum LIV, waar de keukenadviseur je laat zien wat er allemaal mogelijk is. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën!

Bekijk het woningaanbod