bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Het Voorste Veld IV start overmorgen!

18 april 2023

Donderdag 20 april om 12.00 uur is het zover: dan start de verkoop van Het Voorste Veld IV! Ben jij er helemaal klaar voor? In dit bericht lees je meer over het inschrijf- en toewijzingsproces.

Eenvoudig online inschrijven
Heb je jouw voorkeuren al doorgegeven via de kavelkaart? Zo niet, dan kan dit nog tot aan de start verkoop. Doe je dit, dan heb je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Vanaf donderdag 12.00 uur staat alle verkoopinformatie online: van de verkoop-, keuken en sanitairbrochure tot de VON-prijzen* per bouwnummer. Je kunt alles op je gemak doornemen en je favoriete bouwnummer(s) bepalen. In de accountomgeving vind je vanaf donderdag 12.00 uur de button ‘Online inschrijven’ waarmee je het inschrijfformulier opent. Hier selecteer je de bouwnummers waarvoor je wilt inschrijven en vul je de NAW-gegevens en financiële informatie in. Heb je een financiële check opgevraagd, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Net als het doorgeven van je voorkeuren geeft dit je een (extra) streepje voor bij de woningtoewijzing.

De inschrijfperiode loopt van donderdag 20 april om 12.00 uur t/m zondag 30 april om 23.59 uur. De snelheid van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing, zolang je jouw inschrijving maar uiterlijk zondag 30 april definitief indient.

* De 9 tussen- en hoekwoningen die met KoopStart worden aangeboden, hebben een VON-prijs van € 250.000,-. Meer informatie over KoopStart bij Het Voorste Veld IV vind je hier.

De toewijzing
Na sluiting van de inschrijfperiode vindt de toewijzing plaats en hoor je uiterlijk donderdag 4 mei of er een woning aan jou is toegewezen.

Hoera! Ben je één van de gelukkigen, dan word je door de makelaar telefonisch benaderd en hoor je op welke woning je een optie hebt. Er wordt een afspraak met je ingepland waar je meer informatie ontvangt en al je vragen kunt stellen.

Helaas... Is er geen woning aan jou toegewezen, dan krijg je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Vervalt er een optie, dan wordt de eerstvolgende kandidaat benaderd.

Uitgelicht: twee-onder-een-kapwoning en hoekwoning XL
Zoek jij een woning met extra veel woonoppervlak voor jou en je gezin? Kijk dan eens naar de twee-onder-een-kapwoningen en hoekwoningen XL! Via de links hieronder lees je meer en kun je jouw voorkeur alvast doorgeven.

Twee-onder-een-kapwoning

Zoek jij een riante twee-onder-een-kapwoning met een mooie landelijke uitstraling, dan is dit iets voor jou! De erker aan de voorkant zorgt voor een extra grote en lichte begane grond. Je auto kun je kwijt op de parkeerplek op eigen terrein en je fietsen in de ruime berging.

Meer over de twee-onder-een-kapwoningen

Hoekwoning XL

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze extra riante hoekwoning? De meeste hoekwoningen XL hebben een parkeerplek op eigen terrein en een optionele geïsoleerde berging. Door de variatie binnen dit woningtype kun je kiezen voor de woning die past bij jouw wensen: van extra raampartijen voor extra lichtinval tot een Frans balkon of een prachtig vrij uitzicht op het groen in de wijk.

Meer over de hoekwoningen XL