bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart, schrijf je in!

20 april 2023

Het is zover: de mooie woningen van Het Voorste Veld IV zijn nú in verkoop! Ben jij straks één van de gelukkige bewoners? In dit artikel lees je hoe jij je kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Online inschrijven
Alle woninginformatie kun je bekijken via de aanbodpagina. Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven'. Vervolgens vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeuren al eerder doorgegeven tijdens de voorinschrijving, dan staan deze al klaar. Je kunt deze voorkeuren nog aanpassen naar wens. Heb je een financiële check opgevraagd, dan kun je deze uploaden bij de stap ‘Financieel’.

Na digitale ondertekening kun je de inschrijving indienen en ontvang je een bevestiging per e-mail. De inschrijfperiode loopt tot zondag 30 april om 23.59 uur, wacht dus niet te lang!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en meer. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen.

Toewijzing van de woningen
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk donderdag 4 mei of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je van de makelaar op welke woning jij een optie hebt, ontvang je meer informatie over het vervolgproces en plant de makelaar een vervolgafspraak met je in.

Kon er helaas (nog) geen woning aan jou worden toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan staan de makelaars voor je klaar. Op de contactpagina vind je hun gegevens.

Verwachte start bouw en oplevering
Naar verwachting start de bouw van de woningen in het eerste kwartaal van 2024 en vindt de oplevering plaats in het vierde kwartaal van 2024. Zodra deze planning concreter is, laten we dat weten via de nieuwsbrief en de website.

Bekijk de woningen!