bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop fase 1 Het Voorste Veld gestart!

17 januari 2018

De verkoop van fase 1 van het Voorste Veld is gestart. Hoe gaat de verkoopprocedure in zijn werk? En wat maakt de woningen zo bijzonder? Je leest er alles over in het onderstaande artikel.

De verkoopprocedure

Vanaf woensdag 24 januari 2018 staat er op deze website een online inschrijfformulier. Hiermee kun je je inschrijven voor één (of meerdere) woningen uit fase 1 van het nieuwbouwproject Het Voorste Veld. Het gaat om 4 twee-onder-een-kapwoningen, 6 hoekwoningen, 8 rijwoningen en 3 vrije kavels. Ook zullen dan de definitieve verkoopprijzen van de woningen bekend worden gemaakt. De online inschrijving loopt tot en met 5 februari 2018. Na deze datum worden alle inschrijvingen verzameld en worden de woningen toegewezen. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan neemt één van de makelaars (Boumij en/of Havermans) uiterlijk 9 februari 2018 telefonisch contact met je op. Om kans te maken op jouw droomwoning is het essentieel om het online inschrijfformulier (eenmalig) in te vullen. Dit is namelijk de enige manier om in aanmerking te komen voor één van de woningen.

Energiezuinige woningen

Een aantal tussenwoningen uit fase 1 van het nieuwbouwproject het Voorste Veld zijn gekocht door Woningstichting Maasdriel en zijn energie zuinig (EPC 0). Dit betekent dat de woningen een stuk zuiniger zijn dan dat het Bouwbesluit voorschrijft. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het aantal zonnepanelen op de daken en huurders merken dit direct in hun portemonnee door de minimale maandelijkse kosten voor elektra. De kopers van een aantal hoekwoningen hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor EPC 0. Om welke bouwnummers het gaat, is ook online te zien.