bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Veel woningen onder optie | Inschrijven nog mogelijk

26 juli 2022

Tijdens de inschrijfperiode van Het Voorste Veld III hebben veel geïnteresseerden zich ingeschreven voor de woning(en) van hun voorkeur. Een groot deel van de woningen staat onder optie of is verkocht.

Interesse? Inschrijven nog mogelijk!
Heb jij interesse in een woning van Het Voorste Veld III, maar ben je nog niet ingeschreven? Dan hebben we goed nieuws, want via de aanbodpagina kun jij nog kans maken op een woning.

Staat de woning van jouw voorkeur al onder optie? Dan kun jij je nog inschrijven voor de reservelijst. Vervalt er een optie, dan benadert de makelaar de eerstvolgende kandidaat op de lijst.

Eenvoudig inschrijven of interesse doorgeven
Heb jij je favoriete woning(en) bepaald, dan kun je je via de accountomgeving inschrijven. Liever direct contact met de makelaar om je interesse door te geven of vrijblijvend meer informatie te ontvangen? Klik hier voor de makelaarsgegevens.

Speeltoestellen geplaatst
Leuk nieuws: bij het speelveld in de wijk zijn vorige week de speeltoestellen geplaatst! Via een korte enquête hebben we een tijdje geleden aan de bewoners gevraagd welk ontwerp voor het speelveld de voorkeur heeft. Ruim 45% koos voor het ontwerp met de toestellen die nu zijn neergezet, waarmee kinderen volop kunnen schommelen, spinnen, glijden en meer.