bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over Het Voorste Veld

17 december 2020

Na de succesvolle verkoop van Het Voorste Veld II eerder dit jaar komt het start bouwmoment steeds dichterbij. In dit artikel geven we een korte update over de ontwikkelingen én over de nieuwe woningen/kavels die eraan komen!

Hoerabrieven verstuurd
De gelukkige kopers hebben de ‘Hoerabrief’ ontvangen. Deze brief dankt zijn feestelijke naam aan het feit dat hierin staat aangegeven dat aan alle opschortende voorwaarden is voldaan. Dat betekent dat er definitief groen licht is voor de bouw van de woningen. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2021 en worden de woningen opgeleverd in het eerste kwartaal van 2022.

Nieuwe woningen én kavels!
Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Het Voorste Veld, maar kwamen de eerdere fases misschien te vroeg voor jou of zat er net niet de woning van jouw voorkeur bij? Dan hebben we goed nieuws, want in 2021 komt er een nieuwe fase aan met een fraai woningaanbod! Nog voordat de nieuwe woningen in verkoop gaan, zullen er extra kavels beschikbaar komen waarop je naar eigen wens een woning kunt realiseren. In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar kunnen we je hier meer informatie over geven.

Fijne feestdagen
Ondanks alle beperkingen rondom het coronavirus willen we je alvast fijne feestdagen en alle goeds voor 2021 wensen!