bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over Het Voorste Veld III

3 februari 2022

In dit artikel praten we je bij over de voortgang van Het Voorste Veld III en kun je via een korte enquête jouw woonvoorkeuren doorgeven. Dit helpt ons om de nieuwe fase beter af te stemmen op jouw wensen.

Dit kun je verwachten
Momenteel worden de eerste woningimpressies opgesteld. Deze verwachten we in maart met je te kunnen delen via deze website en de nieuwsbrief. De woningen van Het Voorste Veld III krijgen een gevarieerde uitstraling en ook qua woningtype is er veel te kiezen: er komen 16 rij- en hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 6 levensloopbestendige woningen met één bouwlaag en een kap. Daarnaast komen er 12 huurwoningen (rij- en hoekwoningen).

In maart/april kunnen we meer informatie over de woningen met je delen en ontvang je de concrete planning richting de start verkoop van Het Voorste Veld III. De verwachting is dat we in het tweede kwartaal van dit jaar in verkoop kunnen met de woningen.

Enquête
Via een korte enquête kun jij aangeven wat jouw woonwensen zijn. We horen bijvoorbeeld graag in wat voor woningtype(s) jij geïnteresseerd bent en wat jij belangrijk vindt qua woonomgeving. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête