bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update nieuwbouwplannen Het Voorste Veld

12 april 2017

De plannen voor nieuwbouwplan het Voorste Veld in Velddriel zijn volop in ontwikkeling. De komende jaren zullen er in totaal 120 nieuwe woningen in Velddriel bijkomen. De eerste stappen om het plan te realiseren worden binnenkort gezet.

Bestemmingsplan

Het huidige bestemmingsplan van de locatie voldoet niet aan de bestemming ‘wonen’. Daarom moet het bestemmingsplan gewijzigd worden. Deze procedure wordt halverwege april opgestart. Naar verwachting zal het bestemmingsplan in september worden vastgesteld.

Fase 1

Nieuwbouwplan Het Voorste Veld zal in verschillende fases worden gebouwd.De eerste fase bestaat uit 29 woningen en betreft een mix van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen en rij- en hoekwoningen. Nadat het bestemmingsplan is vastgesteld zal de verkoop van de woningen uit fase 1 worden opgestart. De verwachting is dan om in het eerste kwartaal van 2018 te starten met de bouw van deze woningen.

3D - tour

Ontdek nu ook onze virtuele tour. Draai 360 graden rond en bekijk de unieke ligging van dit project. Ontdek alle ‘hotspots’ en laat het prachtige landschap en omgeving écht tot leven komen. Bekijk de functionaliteit ook op jouw mobiel of iPad. Het project is ook in virtual reality te beleven als je jouw mobiel in een Google Cardboard plaatst. Bekijk de 3D tour hier.