bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Succesvolle start verkoop

21 april 2020

Sinds de start verkoop vorige week zijn er al veel inschrijvingen binnengekomen voor Het Voorste Veld II. Mooi om te zien dat het woningaanbod goed aansluit op de vraag!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang, want de inschrijfperiode loopt af op maandag 27 april 23.59 uur.

Inschrijven doe je zo:
Op de woningaanbodpagina kun jij de woningen bekijken en je favoriet(en) bepalen. Vervolgens log je in op je persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren in. Bekijk de woningen snel en schrijf je in!

Het verkoopproces: veilig en helder
Via de nieuwsbrief en de website houden we je op de hoogte over het verkoopproces van Het Voorste Veld II. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven.

De brochure en prijslijst zijn digitaal te downloaden. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd telefonisch, via het contactformulier of jouw persoonlijke berichtenbox contact opnemen met de makelaar(s).

Naar het woningaanbod!