bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoop 20 april!

3 april 2023

A.s. donderdag 6 april om 12.00 uur begint de voorinschrijving en is het alvast mogelijk om jouw woningvoorkeuren door te geven. De definitieve verkoop start donderdag 20 april om 12.00 uur!

Goed nieuws: we kunnen de nieuwe woningimpressies van Het Voorste Veld IV met je delen. Bekijk ze hierboven. Zie jij jezelf al wonen in een van deze duurzame woningen met een mooie landelijke uitstraling?

A.s. donderdag 6 april om 12.00 uur begint de voorinschrijving en is het alvast mogelijk om jouw woningvoorkeuren door te geven. De definitieve verkoop start donderdag 20 april om 12.00 uur! Hieronder lees je er meer over.

Voorinschrijving: geef alvast jouw voorkeuren door
Vanaf a.s. donderdag 12.00 uur kun je via deze website jouw woningvoorkeuren doorgeven op basis van de prijsbandbreedtes* die dan online staan. Zo kun je beter bepalen welke woningen passen bij jouw budget en wensen. Goed om te weten: geef je jouw voorkeuren door, dan heb je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing na start verkoop!

* De 9 tussen- en hoekwoningen die met KoopStart worden aangeboden, hebben een VON-prijs van € 250.000,-. Meer informatie over KoopStart bij Het Voorste Veld IV vind je hier.

Start verkoop 20 april
Zoals gezegd: donderdag 20 april om 12.00 start de verkoop van Het Voorste Veld IV, dus zet deze datum alvast in je agenda! Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online en kun jij je in je accountomgeving inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur!

Jouw financiële mogelijkheden helder
De voorinschrijving geeft je de mogelijkheid om alvast te oriënteren op je financieringsmogelijkheden. We adviseren je om een financiële check te laten uitvoeren bij een bank of erkend hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn. De financiële check kun je straks bij start verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft je - net als het doorgeven van je voorkeuren - een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Klik hier om meer te lezen over LIV Hypotheken & Verzekeringen, die goed op de hoogte zijn van Het Voorste Veld IV, of vraag via onderstaande button hun financiële check aan (de Financieringsbelofte).

Voordelen financiële check
> Jouw mogelijkheden helder
> Streepje voor bij woningtoewijzing
> Soepele financiering van je nieuwe woning

Financieringsbelofte aanvragen