bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Planning Het Voorste Veld IV | Enquête

14 februari 2023

In dit bericht lees je over de actuele status van Het Voorste Veld IV. Ook kun je via een enquête aangeven wat jij belangrijk vindt op het gebied van wonen, wijk, duurzaamheid en meer.

In dit bericht lees je over de actuele status van Het Voorste Veld IV: de laatste fase van dit nieuwbouwproject in Velddriel. Ook kun je via een woonwensen-enquête aangeven wat jij belangrijk vindt op het gebied van wonen, wijk, duurzaamheid en meer.

Verwachte start verkoop in voorjaar
Naar verwachting start de verkoop van Het Voorste Veld IV al snel, namelijk in het voorjaar! Momenteel zijn we druk bezig met de verkoopvoorbereidingen. Zo worden bijvoorbeeld de nieuwe woningimpressies uitgewerkt. Deze kunnen we binnenkort met je delen, zodat je een goed beeld krijgt van de uitstraling van de woningen.

Qua architectuurstijl zijn de woningen vergelijkbaar met die van Het Voorste Veld III, met een landelijke en eigentijdse uitstraling. Hieronder zie je enkele referentiebeelden van Het Voorste Veld III die overeenkomen met de woningen in fase IV.

Woonwensen-enquête
Zie jij jezelf al wonen in Het Voorste Veld IV, dan zijn we benieuwd wat jouw woonwensen zijn. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld. Zo leren we de behoeften beter kennen en kunnen we hier waar mogelijk rekening mee houden. Wil je de enquête invullen, klik dan hier. Alvast bedankt!

Referentiebeelden van Het Voorste Veld III


De twee-onder-een-kapwoningen van Het Voorste Veld IV krijgen een erker aan de voorzijde