bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Over de voorinschrijving en start verkoop

9 juni 2022

De start verkoop van Het Voorste Veld III komt steeds dichterbij: donderdag 30 juni om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop!

Volgende week donderdag begint eerst de voorinschrijving. Hieronder lees je er meer over.

Voorinschrijving: geef alvast je woningvoorkeur door
Volgende week donderdag 16 juni om 12.00 uur start de voorinschrijving. Vanaf dan staan op de aanbodpagina de prijsbandbreedtes per woningtype vermeld en kun je jouw woningvoorkeuren doorgeven. Doe je dit, dan staan deze al gereed op het inschrijfformulier in je accountomgeving zodra de verkoop start. Veranderen jouw woningvoorkeuren nog? Geen probleem, deze kun je naar wens aanpassen voordat je de inschrijving definitief verstuurt.

Bereid je alvast voor
In je accountomgeving kun je via ‘Voorbereiding start verkoop’ alvast je NAW- en financiële gegevens invullen. Zo staat je inschrijving helemaal klaar om in te dienen zodra de verkoop start. Ook deze gegevens zijn tussentijds nog aan te passen. Bij je financiële gegevens heb je de mogelijkheid om een financierings- of hypotheekbelofte te uploaden. Dit kan straks jouw kansen vergroten bij de woningtoewijzing omdat duidelijk is dat je de woning kunt financieren.

Start verkoop: 30 juni
De 40 mooie woningen van Het Voorste Veld III gaan donderdag 30 juni om 12.00 uur in verkoop. Vanaf dan staat alle verkoopdocumentatie online en kun je jouw inschrijving definitief indienen om kans te maken op een woning. De komende periode vertellen we je meer over de woningen en het verkoopproces. Op deze pagina worden de stappen ook toegelicht.

KoopStart: betaalbare koopwoningen
Bij Het Voorste Veld III zetten we bij een deel van de woningen KoopStart in. Deze oplossing maakt het mogelijk om woningen aan te bieden tegen een lagere prijs dan de marktwaarde. Dit gebeurt via een speciale koperskorting die van de marktwaarde wordt afgetrokken. De marktwaarde wordt bepaald door een onafhankelijke taxateur. We bieden 3 tussenwoningen en 3 hoekwoningen aan met een KoopStart-prijs van € 240.000,-.

Benieuwd naar KoopStart? Klik hieronder om er meer over te lezen.

Meer over KoopStart