bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog enkele woningen beschikbaar

1 september 2022

De verkoop van Het Voorste Veld III loopt goed door. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zoek jij bijvoorbeeld een duurzame levensloopbestendige woning?

Bekijk dan de nog beschikbare (semi)bungalows met parkeerplaats op eigen terrein. Je interesse geef je door via je accountomgeving of door contact op te nemen met de makelaar. Hieronder zie je de makelaarsgegevens.

Bekijk het volledige actuele woningaanbod via de kavelkaart.

Staat de woning van jouw voorkeur al onder optie? Dan kun jij je nog inschrijven voor de reservelijst. Vervalt er een optie, dan benadert de makelaar de eerstvolgende kandidaat op de lijst.

Besparen op energiekosten
In een woning van Het Voorste Veld III woon je duurzaam en – zo goed als – energieneutraal. Je bent verzekerd van een lage energierekening en een comfortabel huis. Vergeleken met een bestaande woning bespaar je maandelijks veel op je energiekosten. Om je een idee te geven: onderzoek van het CBS wijst uit dat een Nederlands huishouden met een gemiddeld verbruik jaarlijks zo’n € 2.800,- kwijt is aan gas en elektra. Kies je voor nieuwbouw, dan bespaar je over de langere termijn al snel tienduizenden euro’s!

Je leest op deze pagina meer over de voordelen van nieuwbouw.

Makelaarsgegevens

Het%20Voorste%20Veld%20III%20-%20makelaa

Bekijk de nog beschikbare woningen