bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe interieurimpressies!

1 april 2020

Over ongeveer 2 weken – om precies te zijn op woensdag 15 april – start de verkoop van Het Voorste Veld II. Staat deze datum al in jouw agenda?

Nieuwe impressies online!
Om een nog beter beeld te krijgen van de 20 schitterende woningen, kun je nu de nieuwe interieurimpressies van enkele woningtypes bekijken. Ook staan er 360-graden beelden op de website, zodat je al ‘echt’ kunt rondkijken in de ruime woonkamer en open keuken. 

Misschien heb je het gemist, maar sinds vorige week staan ook de definitieve impressies van het exterieur online. Deze impressies tonen het mooie landelijke karakter van de woningen, de variatie qua gevelkleuren en de ruimtelijk opgezette groene wijk. Heb jij al een favoriete woning waar je je vanaf 15 april op gaat inschrijven? 

Maatregelen rondom coronavirus
Via de nieuwsbrief en de website houden we je op de hoogte van de mogelijke effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op de planning en het verkoopproces van Het Voorste Veld II. Denk bijvoorbeeld aan de gesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je dadelijk zorgeloos kunt inschrijven!