bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe impressies Het Voorste Veld III

29 maart 2022

De eerste nieuwe impressies van Het Voorste Veld III geven je een goed beeld van de woningen en wijk!

Landelijk wonen in een groene wijk
Op de bovenstaande 2 impressies die we alvast kunnen delen, zie je de fraaie uitstraling van de woningen van Het Voorste Veld III. Binnenkort komen ook de overige woningimpressies online te staan. Net als bij de vorige fasen, passen de woningen door de aansprekende, landelijke uitstraling goed in de natuurrijke en dorpse omgeving van Velddriel.

Ook het groene karakter van de wijk komt mooi naar voren op de impressies. Onder meer door de erfafscheidingen en de aandacht voor openbaar groen wordt Het Voorste Veld III een prettige leefomgeving voor mens én dier. De komende periode zullen we je meer vertellen over de groene, natuurinclusieve opzet van de wijk.

Het winnende ontwerp voor het speelveld
Voor de invulling van het speelveld in de wijk zijn 4 verschillende ontwerpen gemaakt. Vorige maand hebben we via een korte enquête aan de wijkbewoners gevraagd welk ontwerp de voorkeur heeft. Ruim 45% van de respondenten koos voor het ontwerp hieronder, met volop mogelijkheden voor kinderen om te schommelen, glijden en veel meer. De speeltoestellen worden naar verwachting in juli geplaatst.

Winnend ontwerp speelveld Het Voorste Veld

Verwachte start verkoop in mei
In aanloop naar de start verkoop kunnen we steeds meer informatie met je delen over de woningen en het inschrijf- en toewijzingsproces. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De verwachting is dat de verkoop in mei van start gaat!

Meer over Het Voorste Veld III