bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe fase in ontwikkeling!

25 oktober 2021

Na de succesvolle eerste 2 fases van Het Voorste Veld zijn we nu druk bezig met de voorbereidingen voor fase 3.

Met Het Voorste Veld III komen er nog eens 28 koopwoningen en 12 huurwoningen bij in het karakteristieke Velddriel. Hieronder vertellen we je er alvast wat meer over.

Dit kun je verwachten van Het Voorste Veld III
Van de 28 koopwoningen zijn er 16 rij- en hoekwoningen. Circa 6 daarvan zullen gerealiseerd worden in de betaalbare categorie, met een VON-prijs van maximaal € 250.000,-. Daarnaast worden er 6 reguliere twee-onder-een-kapwoningen en 6 levensloopbestendige (bungalow) twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De levensloopbestendige woningen hebben één bouwlaag met een kap en zijn met een slaapkamer en badkamer op de begane grond zeer geschikt voor onder andere senioren.

De 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 van de levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de groenstrook die centraal door de wijk loopt. De architectuur van deze woningen zal aansluiten op die van fase 1 en 2. De overige woningen krijgen een ‘klassiek dorps’ karakter.

Naar verwachting komen omstreeks december de eerste woningschetsen online, zodat je alvast een beeld krijgt van de nieuwe woningen. Ook kunnen we tegen die tijd een concretere planning geven. De huidige verwachting is dat Het Voorste Veld III in het tweede kwartaal van 2022 in verkoop zal gaan.

Vrije kavels in Het Voorste Veld in verkoop
Naar aanleiding van de getoonde interesse in de vrije kavels in het zuiden van Het Voorste Veld is er een voorlopige verdeling voor de kavels opgesteld. Iedereen die zijn/haar interesse via de kavelpagina heeft doorgegeven, heeft een optie toegewezen gekregen en is nu de mogelijkheden op de kavel aan het onderzoeken. Momenteel zijn 2 van de 6 vrije kavels nog beschikbaar. Heb jij ook interesse in een kavel? Neem dan vrijblijvend contact op met Havermans Makelaardij om de mogelijkheden door te nemen of bekijk de kavelpagina voor meer informatie.

Meer over de vrije kavels