bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Laatste fase Het Voorste Veld komt eraan!

12 januari 2023

In dit artikel lees je over de vierde en laatste fase van dit mooie nieuwbouwproject in Velddriel: Het Voorste Veld IV!

Nadruk op toegankelijke rijwoningen
Het Voorste Veld IV zal grotendeels bestaan uit rijwoningen, met daarnaast enkele twee-onder-een-kapwoningen. Een deel van de woningen wordt aangeboden met KoopStart. Deze oplossing maakt het mogelijk om woningen aan te bieden tegen een lagere prijs. Dit gebeurt via een speciale koperskorting die van de marktwaarde wordt afgetrokken. Zo zijn de woningen ook voor starters beter bereikbaar en betaalbaar. Lees hier meer over KoopStart.

Dit is de planning
De komende periode kunnen we steeds meer informatie met je delen over deze laatste fase van Het Voorste Veld. Denk aan het woningaanbod, de prijsindicaties en woningbeelden. Verloopt alles volgens planning, dan start de verkoop dit voorjaar!

Laatste levensloopbestendige woningen Het Voorste Veld
Het Voorste Veld III is bijna volledig verkocht, met alleen nog 1 levensloopbestendige (semi)bungalows beschikbaar en 1 onder optie. Heb je interesse, dan is dit je laatste kans! De laatste fase van Het Voorste Veld zal namelijk geen levensloopbestendige woningen bevatten.

Je kunt op deze pagina meer lezen over de levensloopbestendige (semi)bungalows en via de button ‘Voorkeur doorgeven’ kun je jouw interesse doorgeven. Dit kan ook telefonisch bij de makelaars: Boumij Makelaars (tel. 073 612 2344) en Havermans Makelaardij (tel. 0418 635 353) staan voor je klaar.

Bekijk de laatste woningen