bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Kavelkaart Het Voorste Veld III online!

26 april 2022

Benieuwd hoe Het Voorste Veld III eruit komt te zien? Bekijk dan de kavelkaart die nu online staat!

Over de kavelkaart
Via de kavelkaart op de aanbodpagina krijg je een goed beeld van de ligging van de woningen. Per woningtype kun je meer lezen over de kenmerken – zoals woonoppervlak en aantal slaapkamers – en staan de eventuele variaties binnen het woningtype beschreven. Via de woningplattegronden kun je de indeling per verdieping bekijken.

Op de kavelkaart is ook de ruimtelijke opzet van de wijk goed zichtbaar, met veel aandacht voor openbaar groen en voldoende parkeergelegenheid. Zo wordt Het Voorste Veld III een fraaie nieuwe wijk en een mooie toevoeging aan dit nieuwbouwproject!

Dit is de planning
De verwachting is dat de voorinschrijving van Het Voorste Veld III eind mei begint. Je kunt dan alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Vervolgens zal in de eerste helft van juni de verkoop definitief van start gaan. Dan komt alle verkoopinformatie online en kun jij je officieel inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur!

De komende periode ontvang je meer informatie over de woningen, het inschrijf- en toewijzingsproces. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Op deze pagina kun je alvast in grote lijnen lezen wat de stappen van het aankoopproces zijn.

Naar de kavelkaart!