bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Highlights in de omgeving

21 juli 2020

De woningen van Het Voorste Veld II worden omringd door het prachtige natuurlandschap van de Bommelerwaard. Een uitgebreide wandeling of spontane fietstocht begint al bij de voordeur. Bovenop de mooie natuur biedt de omgeving genoeg mogelijkheden voor een dagje uit. We hebben enkele highlights in de omgeving voor je op een rij gezet. Met de zomervakantie voor de deur zit hier misschien wel een leuk uitje voor jou bij!

Zie jij jezelf wel wonen in dit mooie gebied? Bekijk dan snel de laatste woningen, waaronder een prachtige tussenwoning die weer beschikbaar is!

Recreatiegebied de Zandmeren
In recreatiegebied de Zandmeren ligt de jachthaven van Kerkdriel. Hier vind je mooie vakantiehuizen aan het water en een recreatiestrandje waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Ook is er een trekpontje dat je op eigen kracht naar de overkant kunt trekken, waarna je een mooie wandelroute om de recreatieplas kunt maken.

Kil van Hurwenen
De Kil van Hurwenen is een groot natuurreservaat in de uiterwaard van de Waal. Het gebied heeft een rijke flora en fauna en veel trekvogels strijken hier neer. Het natuurgebied is dan ook een echte hotspot voor vogelspotters en natuurliefhebbers. Wandel hier heerlijk rond en geniet van de natuur en de rust (afgezien van het vogelgekwetter!).

Land Rover Experience
Bij Land Rover Experience in Kerkdriel kun je onder uitdagende omstandigheden je grenzen verleggen. In een prachtige omgeving overwin je met de Land Rover spannende beklimmingen, afdalingen en hindernissen. Onder professionele begeleiding leer je nieuwe vaardigheden en heb je de dag van je leven!

Flyboard Fantasy
Flyboarden is dé watersport van dit moment. Door middel van waterdruk vlieg je meters hoog boven het water. De ervaren instructeurs van Flyboard Fantasy in Kerkdriel zorgen dat je het flyboarden snel onder de knie hebt. Het is geweldig om te doen én om naar te kijken. Flyboard Fantasy biedt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Bekijk de laatste woningen!