bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Het Voorste Veld III is in verkoop!

30 juni 2022

Het is zover: de woningen van Het Voorste Veld III zijn nú in verkoop! Ben jij straks één van de bewoners van deze mooie wijk in Velddriel?

Hieronder lees je hoe jij je kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Digitaal inschrijven
De woningen kun je bekijken op de aanbodpagina. Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven'. Vervolgens vul je de benodigde gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeuren en overige gegevens al eerder ingevuld, dan staan deze al klaar. Je kunt de gegevens natuurlijk nog aanpassen naar wens.

Na digitale ondertekening verstuur je de inschrijving en ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving. De inschrijfperiode loopt tot zondag 10 juli om 23.59 uur, wacht dus niet te lang!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en technische verkoopstukken. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen in de koopprijs van de woningen. Benieuwd naar alle voordelen van een nieuwbouwwoning van Het Voorste Veld III, bijvoorbeeld qua besparing op je energienota? Je leest er hier meer over.

Toewijzing
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk woensdag 13 juli of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je welke woning aan jou is toegewezen en ontvang je meer informatie over het vervolgproces. Kon er geen woning aan jou worden toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Vervalt er een optie op een woning, dan wordt de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst benaderd.

Naar de woningen!