bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Even voorstellen: Havermans Makelaardij

9 juni 2020

Een goede makelaar is goud waard: als koper moet je kunnen rekenen op betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering waarbij jouw woning- en woonwensen centraal staan.

Hieronder introduceren we Havermans Makelaardij en lees je hoe deze makelaar je begeleidt en ontzorgt bij de aankoop van een woning in Het Voorste Veld II!

Een korte introductie: wie zijn jullie en waar kan de consument jullie van kennen?
Wij zijn Havermans Makelaardij in Kerkdriel. Al ruim 20 jaar werken we met heel veel plezier in de prachtige regio de Bommelerwaard. Onze kracht is onze diversiteit, onze jarenlange kennis van de lokale markt en het feit dat we up-to-date blijven met de modernste technieken. Zo werken we met online dossiers, luxe (digitale) brochures, virtueel bezichtigen en we maken veel gebruik van diverse social media. We zijn flexibel, zeer goed bereikbaar, servicegericht én we hebben een in-house fotograaf! En daarnaast vinden we ons werk gewoon heel erg leuk!

Waar helpen jullie potentiële kopers van een nieuwbouwwoning in Het Voorste Veld II mee?
Het volledige aankoopproces maken we we voor de koper inzichtelijk: wat kun je wanneer van wie verwachten? En waar moet je op letten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? De verkoopstukken lichten we toe en de aan te kopen woning bespreken we uitgebreid: welke vragen heb je? Welke twijfels zijn er eventueel nog? Ook kunnen we kopers adviseren bij de eventuele verkoop van een huidige woning om zo een weloverwogen beslissing te maken voor een volgende stap.

Wat maakt nieuwbouwproject Het Voorste Veld II zo bijzonder?
We zijn erg enthousiast over deze jonge, groen en ruim opgezette wijk in Velddriel met luxe woningen. De verkoop van de eerste fase hebben wij ook mogen begeleiden en de woningen zijn prachtig geworden. De samenwerking met de ontwikkelaar, aannemer en kopers was erg fijn, wat meehelpt aan tevreden bewoners en een goed eindresultaat. De tweede fase wordt nóg energiezuiniger door de gasloze woningen met vloerverwarming en warmtepomp. Met deze woningen ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Bekijk het woningaanbod