bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Even voorstellen: Boumij Makelaars

16 juni 2020

Een goede makelaar is goud waard: als koper moet je kunnen rekenen op betrouwbaarheid, betrokkenheid en transparantie. Hieronder introduceren we Boumij Makelaars en lees je hoe deze makelaar je begeleidt en ontzorgt bij de aankoop van een woning in Het Voorste Veld II!

Een korte introductie: wie zijn jullie en waar kan de consument jullie van kennen?
Wij zijn Boumij Makelaars, opgericht in 1975 en gevestigd in een prachtig jaren 30-pand in Den Bosch. Na ruim 40 jaar durven wij als NVM-makelaar te zeggen dat wij verstand hebben van wonen en hypotheken. En dat komt door ons geweldige team van specialisten dat zich dagelijks vol enthousiasme inzet bij het kopen en verkopen van woningen. Dat onze klanten dit ook vinden, blijkt wel uit de onafhankelijke klantbeoordeling waar we een gemiddelde van 8,9 scoren. Daar zijn we heel trots op! Deze score onderschrijft dat wij altijd nakomen wat we beloven te zijn: betrouwbaar, betrokken en transparant.

Waar helpen jullie potentiële kopers van een nieuwbouwwoning in Het Voorste Veld II mee?
Kopers van Het Voorste Veld II helpen we vanaf de oriëntatiefase tot en met de aankoop van hun nieuwbouwwoning. In een eerste gesprek op kantoor wordt de woning en het project uitgebreid besproken, zodat de kandidaat een goed beeld heeft van de woning en het bijbehorende kostenplaatje. Na dit gesprek is er een bedenktijd en uiteraard nog de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Nadat de koper heeft besloten te gaan kopen, volgt de koop-/aannemingsovereenkomst. Deze nemen we met de koper door, zodat alles helemaal helder is. Na het ondertekenen van de akte wordt de koper benaderd door de kopersbegeleiding vanuit LIV en nemen zij het traject van ons over tot aan de bouw/oplevering. Zo weet je als koper van Het Voorste Veld II precies waar je aan toe bent!

Wat maakt nieuwbouwproject Het Voorste Veld II zo bijzonder?
Het project is fraai gelegen in een groene, landelijke omgeving, nabij uitvalswegen. Hierdoor zijn de grote steden zoals Den Bosch snel te bereiken. Daarnaast sta je binnen een paar minuten in het centrum van Kerkdriel. Het project biedt een grote diversiteit aan woningen, van rijwoningen tot tweekappers en een vrije kavel waarop je de mogelijkheid hebt om je droomwoning te realiseren. Kortom, een gevarieerd en heel mooi gelegen project!

Naar het woningaanbod