bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop is gestart!

14 april 2020

De prachtige woningen van Het Voorste Veld II zijn in verkoop! Ook de definitieve woningprijzen en plattegronden staan nu op de website.
Zie jij jezelf hier wel heerlijk landelijk wonen? Schrijf je dan snel in, want de interesse in de woningen is groot!

Zo schrijf jij je in

Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Om je vervolgens in te schrijven log je in op je persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren in. De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt af op maandag 27 april 23.59 uur. Bekijk de woningen dus snel en schrijf je in!

Het verkoopproces: veilig en helder

Via de nieuwsbrief en de website houden we je op de hoogte over het verkoopproces van Het Voorste Veld II. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven. 

De brochure en prijslijst zijn digitaal te downloaden op de website. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met de makelaar(s)

Naar het woningaanbod