bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bouw Het Voorste Veld II gestart!

29 maart 2021

Na de succesvolle verkoopperiode van nieuwbouwproject Het Voorste Veld II in Velddriel – waarbij de laatste koper eind oktober 2020 het koopcontract tekende – vond afgelopen vrijdag 19 maart het officiële 'start bouw' moment plaats.

Het grootste deel van de kopers komt uit de gemeente Maasdriel. De bouw van de 20 woningen is in handen van de lokale aannemer J.A. van Boxtel, die ook de woningen van de vorige fase (Het Voorste Veld I) heeft gebouwd. Door de goede samenwerking neemt deze aannemer ook dit keer de bouw van het plan voor zijn rekening.

Eerste funderingspaal geboord
Afgelopen vrijdag heeft wethouder De Vries (wethouder Ruimtelijke Ordening, Bouwen & Wonen, Natuur & Landschap) samen met aannemer J.A. van Boxtel en KlokGroep de bouw op een informele wijze gestart door de eerste funderingspaal te boren. Normaal gesproken is dit een feestelijk moment waarbij ook de kopers aanwezig zijn, maar vanwege de veiligheidsmaatregelen rondom corona was dit helaas niet mogelijk. Zodra de omstandigheden het toelaten wordt dit heuglijke moment samen met de toekomstige bewoners nog eens ingehaald.Trots op Het Voorste Veld
Als KlokGroep zijn we trots op het mogen realiseren van de verschillende fases van Het Voorste Veld, waarmee Velddriel er een prachtige wijk bij krijgt. De ruime opzet van het plan en de centraal gelegen groene strook dragen bij aan de prettige woonervaring. Momenteel zijn wij in samenwerking met de de gemeente bezig met de voorbereiding van de volgende fase van Het Voorste Veld. De verwachting is dat deze fase in het derde kwartaal van 2021 in verkoop gaat. Meer informatie hierover zal verschijnen op deze website en zal worden gedeeld via de nieuwsbrief. Via de button hieronder kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief