bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de eerste, gedetailleerde woningontwerpen van fase 1!

9 november 2017

Over 4 weken is het zover en dan staan de definitieve woningontwerpen online van fase 1 van het nieuwbouwproject Het Voorste Veld. Per woningtype is er dan ook een interesseformulier beschikbaar. Wat houdt het interesseformulier precies in? En wanneer start de officiële verkoop? Je leest er alles over in het onderstaande artikel!

Maak je interesse kenbaar

Vanaf 7 december 2017 staan de definitieve woningontwerpen online. Via het interesseformulier kun je dan ook aangeven naar welke woning je voorkeur uitgaat. Je ontvangt dan, voor de start verkoop, de definitieve verkoopdocumentatie alvast per e-mail. Handig om je goed voor te bereiden op de officiële verkoop van het nieuwbouwproject Het Voorste Veld! Het interesseformulier is geen officiële inschrijving voor een woning. Je kunt je online inschrijven via de website voor jouw droomwoning, zodra de officiële verkoop is gestart. 

De officiële verkoop

Vanaf januari 2018 zullen we dan online starten met de officiële verkoop van het nieuwbouwproject Het Voorste Veld. Dit geldt voor de volgende woningtypes uit fase 1:

  • 8 tussenwoningen
  • 6 hoekwoningen
  • 4 twee-onder-een-kapwoningen

Wil je zeker weten dat de woning van jouw voorkeur straks niet aan je neus voorbij gaat? Schrijf je dan nu alvast hier in voor nieuwsbrief, zodat je begin december het online zetten van de definitieve woningontwerpen zeker niet gaat missen!