bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Basisscholen in de buurt van Het Voorste Veld

12 maart 2019

Bij het kopen van een nieuwe woning komen er vele keuzes op je af. Over de inrichting, over de verhuizing, etc. Maar de basisschool is natuurlijk net zo belangrijk.

Wij hebben informatie ontvangen van de Deken Wehmeijerschool en De Lispeltuut die wij graag met je delen.

De Lispeltuut

‘Samen’ is het kernwoord op De Lispeltuut. Samen praten, samen werken, samen spelen en samen vieren zijn de pijlers van ons onderwijs. Kenmerkend voor onze school zijn de betrokkenheid en de openheid: alles is bespreekbaar en iedereen is welkom.

Wilt u zich oriënteren op basisscholen in de regio? De Lispeltuut in Hedel heet u welkom op de open dag op 20 maart. Een gesprek en rondleiding op een later moment kan natuurlijk ook.

www.delispeltuut.nl/open-dag

 

De Deken Wehmeijerschool

Vlakbij uw nieuwe huis realiseren wij goed onderwijs voor uw kind(eren).

De Deken Wehmeijerschool is gelegen aan de Voorstraat 126 te Velddriel. Wij zijn gehuisvest in de Brede School Velddriel. De Deken Wehmeijerschool is een kleine school die voornamelijk wordt bezocht door kinderen uit de kern Velddriel. Op onze school wordt lesgegeven met aandacht voor ieder individueel kind. De school telt momenteel 85 leerlingen en de kinderen zijn verdeeld over 4 combinatie groepen. Ons gebouw is splinternieuw, licht en ruim van opzet.

U bent van harte welkom voor een oriënterend bezoek. Hiervoor kunt u telefonisch of via email een afspraak maken.

Team Deken Wehmeijerschool

Voorstraat 126
5334 JW Velddriel
0418-631374
info@dwsvelddriel.nl