bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Aangenaam: de makelaars van Het Voorste Veld III

9 mei 2022

In dit artikel stellen Boumij Makelaars en Havermans Makelaardij zich aan je voor!

Bij het aankoopproces van een nieuwe woning is een goede makelaar goud waard. Hieronder stellen de makelaars van Het Voorste Veld III - Boumij Makelaars en Havermans Makelaardij – zich voor en lees je hoe zij je begeleiden bij de aankoop van je nieuwe droomwoning!

Een korte introductie: wie zijn jullie en waar kan men jullie van kennen?
"Boumij Makelaars is opgericht in 1975 en gevestigd in een prachtig jaren 30-pand in Den Bosch. Na ruim 40 jaar durven wij als NVM-makelaar te zeggen dat wij verstand hebben van wonen en hypotheken. En dat komt door ons geweldige team van specialisten dat zich dagelijks vol enthousiasme inzet bij het kopen en verkopen van woningen. Dat onze klanten dit ook vinden, blijkt wel uit de onafhankelijke klantbeoordeling waar we een gemiddelde van 9,1 scoren. Daar zijn we heel trots op! Deze score onderschrijft dat wij altijd nakomen wat we beloven te zijn: betrouwbaar, betrokken en transparant."


Het team van Boumij Makelaars

"Wij zijn Havermans Makelaardij in Kerkdriel. Al ruim 20 jaar werken we met heel veel plezier in de prachtige regio de Bommelerwaard. Onze kracht is onze diversiteit, onze jarenlange kennis van de lokale markt en het feit dat we up-to-date blijven met de modernste technieken. Zo werken we met online dossiers, luxe (digitale) brochures, virtueel bezichtigen en we maken veel gebruik van diverse social media. We zijn flexibel, zeer goed bereikbaar, servicegericht én we hebben een in-house fotograaf! En daarnaast vinden we ons werk gewoon heel erg leuk!"

Havermans Makelaardij

Waarmee helpen jullie kopers bij Het Voorste Veld III?

Boumij Makelaars: "Kopers van Het Voorste Veld III helpen we vanaf de oriëntatiefase tot en met de aankoop van hun nieuwbouwwoning. In een eerste gesprek op kantoor wordt de woning en het project uitgebreid besproken, zodat de kandidaat een goed beeld heeft van de woning en het bijbehorende kostenplaatje. Na dit gesprek is er een bedenktijd en uiteraard nog de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Na het besluit om te kopen volgt de koop-/aannemingsovereenkomst. Deze nemen we met de koper door, zodat alles helemaal helder is. Na het ondertekenen van de akte wordt de koper benaderd door de kopersbegeleiding vanuit LIV en nemen zij het traject van ons over tot aan de bouw/oplevering. Zo weet je als koper van Het Voorste Veld III precies waar je aan toe bent!"

Havermans Makelaardij: "Het volledige aankoopproces maken we we voor de koper inzichtelijk: wat kun je wanneer van wie verwachten? En waar moet je op letten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? De verkoopstukken lichten we toe en de aan te kopen woning bespreken we uitgebreid: welke vragen heb je? Welke twijfels zijn er eventueel nog? Ook kunnen we kopers adviseren bij de eventuele verkoop van een huidige woning om zo een weloverwogen beslissing te maken voor een volgende stap."

Wat maakt Het Voorste Veld III zo bijzonder?

Boumij Makelaars: "Het project is fraai gelegen in een groene, landelijke omgeving, nabij uitvalswegen. Hierdoor zijn de grote steden zoals Den Bosch snel te bereiken. Daarnaast sta je binnen een paar minuten in het centrum van Kerkdriel. Het project biedt een grote diversiteit aan woningen, van rijwoningen tot tweekappers en semibungalows. Kortom, voor ieder wat wils!"

Havemans Makelaardij: "We kijken uit naar deze nieuwe fase van Het Voorste Veld. In deze fase zitten de broodnodige levensloopbestendige woningen, we merken dat dat veel belangstelling opwekt in de omgeving. De eerste 2 fases zijn goed ontvangen en hebben we met plezier verkocht. Ook in deze fase hebben we weer zin, met een goede mix aan woningen is er voor elk wat wils. Net als bij de vorige fase zijn ook deze woningen weer energiezuinig en gasloos, helemaal klaar voor de toekomst dus!"

Bekijk de woningen op de kavelkaart!