bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Het Voorste Veld is een veelzijdig nieuwbouwproject in een prachtige omgeving. Landelijk wonen in alle rust, ruimte en vrijheid. 

Nieuwe wijk
Velddriel krijgt er met de komst van nieuwbouwplan Het Voorste Veld een compleet nieuwe woonwijk bij. Het plan biedt ruimte aan 120 nieuwbouwwoningen. Het type woning varieert van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels. De stijl van de woningen sluit aan bij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel.

De nieuwe en veelzijdige wijk is ruim van opzet en heeft een prachtige omgeving. Vanuit de nieuwe woning kijk je direct uit op de landbouwvelden van Velddriel. Ook binnen de wijk zal er voldoende ruimte zijn voor groen. Wat zijn je woonbehoeften?

Locatie
De locatie van Het Voorste Veld bevindt zich in het zuidoosten van Veldriel, ten zuiden van de Voorstraat en ten oosten van de Klompenmakershof. Alle belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt en basisschool, bevinden zich op loopafstand van de nieuwe wijk. Daarnaast is ook het openbaar vervoer prima geregeld en ben je in slechts 15 minuten in ‘s Hertogenbosch.