bus auto fiets
Menu

Jouw hypotheek helder

Bij een bank of erkend hypotheekadviseur naar keuze kun je een 'financiele check' of ‘financieringsbelofte’ aanvragen. Zo weet je tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen en kun je dit ook aantonen zodra jij je inschrijft op een woning. Dit biedt jou én ons zekerheid! 

Vooraf zekerheid

met een hypotheekbelofte

Wil jij vooraf weten tot welk bedrag jij een woning kunt kopen? Wij adviseren je om een financiële check aan te vragen, zodat je vooraf weet wat je jouw mogelijkheden zijn. Bij de start verkoop kun je de financiële check uploaden bij jouw inschrijving. Dit kan je kansen vergroten bij de toewijzing van de woningen. Je biedt dan namelijk zekerheid dat je de woning(en) waarop jij je inschrijft écht kunt aankopen.

Een voorbeeld van een financiële check is de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken. Op basis van je persoonlijke situatie krijg je een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Extra voordeel: LIV Hypotheken kent alle details van Het Voorste Veld en is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken, waardoor zij je tijdens het gehele traject optimaal kunnen adviseren.

Meer over 

LIV Hypotheken
LIV Hypotheken

Een helder proces

Heb je op basis van je inschrijving een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! De volgende stap is het verkoop- en informatiegesprek met de makelaar. Zodra je een positieve aankoopbeslissing hebt genomen, kun je over gaan tot het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Na het tekenen heb je doorgaans 8 weken de tijd om je hypotheek te regelen bij jouw bank of hypotheekadviseur.

Klik hieronder voor meer over LIV Hypotheken en om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Hiernaast zie je het team van LIV Hypotheken.

Vraag een gesprek aan