bus auto fiets
Menu

Het aankoopproces stap voor stap

Hieronder lees je over de stappen van het aankoopproces bij Het Voorste Veld III: van het doorgeven van je woningvoorkeuren tot en met de toewijzing van de woningen. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Inschrijfperiode afgelopen: schrijf je in voor de reservelijst!

De verkoop van Het Voorste Veld III is van start gegaan en de inschrijfperiode is afgelopen. Geen zorgen ,je kunt je nog steeds inschrijven voor de reservelijst! ! 

We adviseren je om je tijdig te laten informeren over jouw financieringsmogelijkheden. Via een bank of hypotheekadviseur naar keuze - zoals LIV Hypotheken - kun je je laten adviseren en een hypotheek- of financieringsbelofte aanvragen. Zo weet je vooraf wat jouw financiële mogelijkheden zijn.  De hypotheek- of financieringsbelofte kun je toevoegen aan je inschrijving en dit geeft je een voorkeur bij een (mogelijke) loting. 

Schrijf je in voor de 

nieuwsbrief
Enquete - header.jpg

Inschrijven en toewijzing

Inschrijven
Via je persoonlijke accountomgeving kun jij je inschrijven voor maximaal 10 woningen, waarbij nummer 1 natuurlijk je voorkeur heeft. Via je accountomgeving kun je jouw woningvoorkeur(en) doorgeven, je NAW- en financiele gegevens invullen (en een hypotheek- of financieringsbelofte uploaden) en je inschrijving definitief versturen. 

Toewijzing
De toewijzing van de woningen vindt plaats via een geautomatiseerd systeem, waarbij er een controle plaatsvindt op de volledigheid van de inschrijvingen. Bij de toewijzing wordt gekeken naar gunning op zo hoog mogelijke voorkeur en het beste projectresultaat. De optanten worden vervolgens door benaderd door de makelaar. 

Mocht je dan nog niet benaderd zijn, dan kom je op de reservelijst te staan en kun je wellicht later nog benaderd worden als er een woning beschikbaar komt.

Meer over

het project
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe